Endelig får Gwyneth date

Gwyneth Paltrow klagde over at britiske menn ikke ba henne på date. Men det var før hun møtte Coldplay!

I august klagde skuespiller Gwyneth Paltrow over at britiske menn var elendige sjekkere.

- Jeg ble invitert ut to ganger sist jeg var i London, og jeg gikk ut med begge. De var veldig sjarmerende, sa hun til magasinet Now.

Nå kan alle hjerter glede seg, for frontfigur i britpopbandet Coldplay, Chris Martin, innrømmer at han var på hemmelig date med skuespiller Gwyneth Paltrow denne helga. Men de er ikke sammen ennå.

- Jeg er stolt over å treffe en som er så snill og vakker, men hun er foreløpig ikke kjæresten min, sier Martin til avisa The Sun.

Han forteller at de to møttes som venner, og at det ikke er skjedd noe mellom dem.

- Jeg traff henne første gang da vi spilte på Wembley for to uker siden. Jeg fikk nummeret hennes, ringte og spurte om vi skulle gå ut. Det gjorde vi i helga, og fant tonen. Vi hadde det svært koselig. Men jeg veit ikke når vi skal ut igjen.

Gwyneth Paltrow har vært på flere konserter med bandet, som denne uka har ligget 18 uker på Dagbladets hit.40-lista med låta «In my place».

- Dette er egentlig en merkelig situasjon. Hun er en stor Hollywood-stjerne. Jeg er bare en kar fra Coldplay.

PS! Da Dagbladet.no skrev om Gwyneths problemer med britiske menn, spurte vi leserne våre om de ville bedt henne på middag. 63,8 prosent svarte «Ja, selvfølgelig», 12,2 prosent ville ikke våget, mens 24 prosent mente hun ikke var noe for dem. På Blink kan du møte nye venner.

I Ordlabben kan du foreslå bedre ord for «date».

Chris Martin
Gwyneth Paltrow