Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Endelig får jeg dele den fantastiske assen med hele Norge

Christer Falck stolt av konas innsats med Aksel Hennie i Jo Nesbø-filmen.

«Hodejegerne» er Jo Nesbøs eneste kriminalroman uten Harry Hole og den første som er filmatisert. I dag ble den første traileren offentliggjort.

Den viser Aksel Hennie (35) i het omgang med Synnøve Macody Lund (34), som spiller hovedpersonens kone. Macody Lund debuterer som filmskuespiller med «Hodejegerne», og ektemannen - «Robinson»-programleder og platebransjemann Christer Falck - legger ikke skjul på at han er stolt av de avkledde klippene i traileren.

- Se på den fantastiske assen, da. Endelig får jeg delt den med hele Norge, sier Falck.

Han sier han har fått tilbakemelding på at Hennie var en god kysser, men at kona fortsatt holder ham selv som den beste.

- Hun sa Aksel hadde litt sånn nebbete munn. Han hadde ikke fullt så kjøttfulle lepper som meg. Så han er bare en god nummer to, sier Christer Falck, som har to barn med Macody Lund.

Han har tidligere sagt at det var konas filmsex med Aksel Hennie som inspirerte ham til å spille inn denne sexscenen i forbindelse med forrige «Robinson»-sesong.

«Hodejegerne» kommer på kino i august og er allerede solgt til flere land. I USA får den premiere i 15 storbyer. Macody Lund er for øvrig ikke den eneste Hennie kliner med i filmen.

IKKE SJALU: Christer Falck sier han har fått bekreftet at han er en bedre kysser enn Aksel Hennie. Foto: Elisabeth Sperre Alnes
IKKE SJALU: Christer Falck sier han har fått bekreftet at han er en bedre kysser enn Aksel Hennie. Foto: Elisabeth Sperre Alnes Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling