Endelig får vi vite hva Ida Fladen skal gjøre på tv

Men programmet er utsatt til våren.

KLAR MED NYTT PROGRAM: Ida Fladen er klar med nytt livsstilsprogram på TV 2 - som kommer på tv til våren. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KLAR MED NYTT PROGRAM: Ida Fladen er klar med nytt livsstilsprogram på TV 2 - som kommer på tv til våren. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi så henne seinest i programlederrollen sommeren og høsten 2014, da hun ledet henholdsvis «Sommertid» og «Idol Junior» på TV 2.

Siden har det vært stille rundt Ida Fladen (30) på tv-fronten, som har forklart overfor Dagbladet at fjoråret gikk med til å lete etter et mer «passende tv-konsept» enn de ovennevnte.

Både «Sommertid» og «Idol Junior» hadde synkende seertall. Førstnevnte program fikk slakt fra flere hold, der 30-åringen var blant dem ble som ble kritisert for å ha gjort en dårlig jobb.

Ni måneders taushet

I november i fjor annonserte Fladen, som har fortalt at hun ikke brydde seg om kritikken, at hun var på vei tilbake til tv-ruta.

30-åringen røpet at programkonseptet var «veldig personlig». Ellers holdt hun det meste for seg selv.

Etter ni måneders taushet, tar TV 2 omsider bladet fra munnen.

Konseptet, som har navnet «Happy Go Lucky», er definitivt i samme gate som Fladens gjennombruddsprogram, NRK-serien «Prosjekt Perfekt».

Men i stedet for å jakte etter «det perfekte», skal 30-åringen ta tak i noe som er langt mer personlig: Sine egne angst- og depresjonsproblemer.

- Ida lever tilsynelatende det perfekte liv: Hun har kjæreste, gode venner, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har Ida slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det, forklarer TV 2s pressekontakt, Bjarne Laastad, til Dagbladet.

Selvaksept
Fladen har tidligere vært åpen om hvordan hun «gikk på veggen» og var sengeliggende i tre måneder på grunn av depresjon (krever innlogg).

Ida Fladen møtte veggen, men har lært seg å slappe av.


I «Happy Go Lucky» skal TV 2-profilen gjennom seks uker jobbe med å akseptere hvem hun er, lære nye ting, leve i øyeblikket og sette å seg mål.

- Sammen med en psykolog skal Ida starte et prosjekt som handler om å gjøre ting forskerne vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss, sier Laastad.

Fladen sier, via sin pressekontakt, at hun gleder seg enormt til å presentere tv-prosjektet.

- Det er kjempegøy å endelig kunne røpe litt om hva jeg har jobbet med det siste året. Jeg er veldig stolt av programmet, og gleder meg skikkelig til å vise det fram. Jeg tror mange vil kjenne seg igjen i tematikken, og jeg håper serien vil kunne inspirere noen der ute, sier hun.

«Happy Go Lucky» skulle egentlig komme på tv til høsten. TV 2 har likevel besluttet å flytte programmet til våren neste år.

- Sendeskjemaet ble rett og slett litt for trangt denne høsten. Dette er et tema som mange vil være opptatt av, så det er fint å kunne gi programmet en bedre plass neste år, sier Laastad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer