Endelig ferdige i nummer 19

Endelig er «Nr. 19» ferdig oppusset. I går viste stolte og slitne beboere fram de fire leilighetene for media.

Opptakene i TV2s realityserie er flere uker gamle. Men i virkeligheten er alle de fire parene ferdige. Fristen på siste finish gikk ut sist søndag, etter 73 døgns oppussing.

Sist mandag fikk tv-seerne med seg at Lasse og Firhana Moursund vant den andre romkonkurransen, med sin baderomsløsning. Av hensyn til det tv-seerne skal se framover, kan ikke Lasse og Firhana røpe for mye om resten av leiligheten.

- Men resultatet er blitt utrolig bra, og leiligheten er helt i vår ånd. Den er med andre ord veldig minimalistisk, men med enkelte myke innslag. Vi har fått rommene til å se større ut. Og de er svært funksjonelle, sier Firhana.

- Er forholdet blitt satt på prøve?

- Nei, melder Lasse:

- Vi brukte håndverkere til de største oppgavene. Vi tok oss ikke vann over hodet. Først da vi kom ned på detaljplanlegginga, ble det litt gnissing. Hadde vi ikke hatt en større leilighet fra før av, skulle vi svært gjerne bodd her.

Men det skal ikke Firhana og Lasse. De skal selge. Under den direktesendte finalen på TV2 mandag 7. juni blir det klart hvem som oppnår høyest pris og dermed vinner førstepremien. Men samtlige par får mellomlegget fra utgangstaksten. For Lasse og Firhana var den på 1,5 millioner.

- Under to millioner går leiligheten ikke for, sier Lasse skråsikkert.

KJEMPESTOLTE: Lasse og Forhana fotografert på badet, som de vant en av romkonkurransene for i «Nr. 19».