Endelig fredag

Se den nye Meny-reklamen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag, julebord, og mørke dager. For noen begynner julestria snart også. Men fortvil ikke, Dagbladet.no gir deg en pause i stresset med nettets endeløse kilder av morsom underholdning. (For ikke å snakke om de fantastiske e-postvedleggene som ergrer enhver arbeidsgiver. Har du noe morsomt å sende, mail det til oss og del festlighetene med andre lesere.)

Ingen har vel kunnet unngå å få med seg kjøttskandalene rundt dagligvarekjeden Meny de siste ukene. I Dagbladet gikk reklamemann Kjetil Try ut og anbefalte et navneskifte. Det er ikke nødvendig. Alt Meny trenger er en genial reklameide.

Se Meny-reklamen av ukjent opphav her!

Jerry Springer er en mann med et noe kontroversielt talkshow i USA. Med temaer som «jeg drepte min transseksuelle elsker, nå truer hans fire meter høye mor meg på livet» har Springer utmerket seg som verstingen i sosialpornografisjangeren. Jeg har ofte lurt på hvordan min egen livshistorie ville sett ut på et sånt show, så jeg prøvde Jerry Springer manusgeneratoren. Morsom lesning egentlig, og en god vaksine mot syke dagdrømmer.

For de av oss som har gleden av å omgås små barn, eller er slått ut av ammetåke, kan følgende video være til hjelp. Det er ikke alltid det er like åpenbart hvor ting tar veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer