Endelig fredag!

Det går mot lysere tider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Avisenes overskrifter er en kilde for hoderisting og mye moro. Eksklusivt for deg, kan vi i dag avsløre VGs overskriftsgenerator. Er du ikke fornøyd med overskriften, trykker du reload i nettleseren din. Neste uke presenterer vi selvfølgelig Dagbladets generator. Hvis vi finner den.

Noen har visstnok funnet ut at bare 10 prosent av USAs svarte befolkning stemte på George W. Bush ved forrige presidentvalg. I god «la oss mobbe Bush»-ånd, har et par skøyere nå laget et forslag til hvordan strategien hans bør være for å rette opp i denne skjevheten.

De fleste har nå rukket å få skrekkregningen fra strømselskapene i posten. Noen har oppfordret til å ikke betale den (ikke spesielt lurt), mens andre har foreslått at vi bør be strømselskapene om en betalingsplan. Her er svaret strømselskapene har lyst til å gi deg!

I år har vinteren vært streng. Det skal ikke være bevist at kyrs forplantingsevne blir nevneverdig svekket av kulde, men enkelte ting ved Kong Vinter legger sin naturlige begrensning på dyreriket. De mest trofaste leserne av Endelig fredag har kanskje sett denne før, men den er verdt en reprise:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer