Endelig fredag!

Det går mot lysere tider.

Avisenes overskrifter er en kilde for hoderisting og mye moro. Eksklusivt for deg, kan vi i dag avsløre VGs overskriftsgenerator. Er du ikke fornøyd med overskriften, trykker du reload i nettleseren din. Neste uke presenterer vi selvfølgelig Dagbladets generator. Hvis vi finner den.

Noen har visstnok funnet ut at bare 10 prosent av USAs svarte befolkning stemte på George W. Bush ved forrige presidentvalg. I god «la oss mobbe Bush»-ånd, har et par skøyere nå laget et forslag til hvordan strategien hans bør være for å rette opp i denne skjevheten.

De fleste har nå rukket å få skrekkregningen fra strømselskapene i posten. Noen har oppfordret til å ikke betale den (ikke spesielt lurt), mens andre har foreslått at vi bør be strømselskapene om en betalingsplan. Her er svaret strømselskapene har lyst til å gi deg!

I år har vinteren vært streng. Det skal ikke være bevist at kyrs forplantingsevne blir nevneverdig svekket av kulde, men enkelte ting ved Kong Vinter legger sin naturlige begrensning på dyreriket. De mest trofaste leserne av Endelig fredag har kanskje sett denne før, men den er verdt en reprise:

Derfor hater kyr vinteren.

Petter Nome, du husker han fra «Sommeråpent»? Han som fikk sparken for å engasjere seg mot krig, og sammenlignet Bush med Hitler. Vi fant muligens Nomes inspirasjonskilde!

Og til slutt en liten historie som dumpet inn en ettermiddag:

En nordnorsk fisker kom inn på puben, og etter noen drinker går han bort til en dame som sitter alene. For å få i gang en samtale sier han:

- Ka du driv på med???

Dama, som ikke er interessert i noen koseprat, svarer:

- Jeg er lesbisk.

- Ka faen e det?

For å få slutt på praten, forklarer dama :

- Jeg liker best å ha sex med jenter og drikke øl.

Etter denne oppklaringen blir fiskeren litt stille, og sitter og funderer litt for seg selv. Dama synes litt synd på havets sønn, og spør:

- Hva driver du med, da?

- Æ trudde æ va feskar, men nu lure æ no faen på om æ også lesbisk!

God helg!

BARE I USA: Velmente tips, eller egenreklame?