Endelig gift

Etter at Bertine Zetlitz (28) ga sitt ja til Egil Pay (28) i Gamlebyen kirke i går, kjørte hun som en sky pop-prinsesse gjennom Oslos gater i en Cadillac mens folk vinket og hoiet.

Dagbladet traff det lykkelige brudeparet idet de var på vei inn til middag på Hotel Continental. De smilte og kysset, men hastet inn i heisen for å starte festen. Da hadde de kjørt fra Gamlebyen, forbi Stortorget og ned Karl Johan i en hvit kabriolet. Onkel til bruden, professor Francis Sejersted, sto ved inngangen til hotellet og hilste gjestene velkommen.

- Det var en aldeles nydelig seremoni. Marte Krogh spilte fiolin. Nå blir det middag og fest, sa Sejersted til Dagbladet.

- Gråt du da de fikk hverandre?

- Vel, vel. Jeg tror min kone gjorde det.

- Å ja, det var så vakkert, mente Hilde Sejersted, søster til brudens far.

Bertine Zetlitz har vært samboer med reklamemannen Egil Pay i seks år.

Popstjerna har ikke snakket om giftermålet tidligere, men sa til VG i april at hun gjerne ville gifte seg, men at hun ikke har tid til den slags.

I det samme intervjuet fortalte hun at Egil hadde fridd for lenge siden.

- Viljen er der. Jeg er i ferd med å ta det inn over meg. Det er bare et problem å få tida til strekke til, sa hun til VG.

- Første gang jeg så ham, tenkte jeg at «han trenger ikke meg». Men så hadde han noe av den ensomheten i seg som jeg har - i tillegg til en enorm trygghet. Etter hvert har jeg lært at det er viktig at man ikke trenger hverandre i et forhold. Avhengighetskonseptet blir ofte helt feil.

Bertine har hatt stor suksess i år med sitt tredje album, «Sweet Injections». I høst er hun på norgesturné, og hun skal også i studio i London med stjerneprodusenten Howie B.

BRYLLUPSFEST: Bertine Zetlitz trodde tidligere i år at hun ikke hadde tid til å gifte seg med sin mangeårige samboer Egil Pay. I går ettermiddag ble de viet i Gamlebyen kirke i Oslo. Festen ble holdt på Hotel Continental.