Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Endelig gift

Etter at Bertine Zetlitz (28) ga sitt ja til Egil Pay (28) i Gamlebyen kirke i går, kjørte hun som en sky pop-prinsesse gjennom Oslos gater i en Cadillac mens folk vinket og hoiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet traff det lykkelige brudeparet idet de var på vei inn til middag på Hotel Continental. De smilte og kysset, men hastet inn i heisen for å starte festen. Da hadde de kjørt fra Gamlebyen, forbi Stortorget og ned Karl Johan i en hvit kabriolet. Onkel til bruden, professor Francis Sejersted, sto ved inngangen til hotellet og hilste gjestene velkommen.

- Det var en aldeles nydelig seremoni. Marte Krogh spilte fiolin. Nå blir det middag og fest, sa Sejersted til Dagbladet.

- Gråt du da de fikk hverandre?

- Vel, vel. Jeg tror min kone gjorde det.

- Å ja, det var så vakkert, mente Hilde Sejersted, søster til brudens far.

Bertine Zetlitz har vært samboer med reklamemannen Egil Pay i seks år.

Popstjerna har ikke snakket om giftermålet tidligere, men sa til VG i april at hun gjerne ville gifte seg, men at hun ikke har tid til den slags.

I det samme intervjuet fortalte hun at Egil hadde fridd for lenge siden.

- Viljen er der. Jeg er i ferd med å ta det inn over meg. Det er bare et problem å få tida til strekke til, sa hun til VG.

- Første gang jeg så ham, tenkte jeg at «han trenger ikke meg». Men så hadde han noe av den ensomheten i seg som jeg har - i tillegg til en enorm trygghet. Etter hvert har jeg lært at det er viktig at man ikke trenger hverandre i et forhold. Avhengighetskonseptet blir ofte helt feil.

Bertine har hatt stor suksess i år med sitt tredje album, «Sweet Injections». I høst er hun på norgesturné, og hun skal også i studio i London med stjerneprodusenten Howie B.

BRYLLUPSFEST: Bertine Zetlitz trodde tidligere i år at hun ikke hadde tid til å gifte seg med sin mangeårige samboer Egil Pay. I går ettermiddag ble de viet i Gamlebyen kirke i Oslo. Festen ble holdt på Hotel Continental.