Endelig grønt lys for «Hobbiten»

Kan dette være Bilbo?

BLIR BILBO? Martin Freeman kan være aktuell som Bilbo Lommelun i «Hobbiten», som endelig har fått grønt lys. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/Scanpix
BLIR BILBO? Martin Freeman kan være aktuell som Bilbo Lommelun i «Hobbiten», som endelig har fått grønt lys. Foto: AP Photo/Andrew Medichini/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Etter lang tids trøbbel for filmatiseringen av Tolkiens «Hobbiten», har prosjektet endelig fått grønt lys av filmselskapene New Line Cinema, Warner Bros. og MGM.

Dermed er det klart at den opprinnelige produsenten av filmen, Peter Jackson, også vil stå for regi etter at Guillermo del Toro trakk seg fra regijobben tidligere i år.

«Hobbiten» vil bli filmatisert i to deler, begge i digital 3d. Innspillingen er, etter mye om og men, klar til å begynne i februar 2011.

Fantasi, skjønnhet og drama - Å utforske Tolkiens Midgard innebærer langt mer enn en normal filmskapelsesprosess. Det er en helt oppslukende reise til et veldig spesielt sted, fullt av fantasi, skjønnhet og drama. Vi ser fram til å nok en gang tre inn i denne verdenen med Gandalf og Bilbo - og sammen med våre venner i New Line Cinema, Warner Bros. og MGM, uttaler Peter Jackson - som også sto for de tre «Ringenes Herre»-filmene - i en pressemelding.

Allerede forrige måned begynte ryktene om at britiske Martin Freeman, kjent for sine roller i «The Office» og «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy», var aktuell i rollen som Bilbo Lommelun (Baggins på engelsk).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer