Du leser nå Dagbladet Pluss

Endelig har OnklP ryggen fri

OnklP synes det er deilig, og endelige, å lese i avisen om kjendiser som har driti seg ut og vite at det ikke er ham selv.

RYGGDEKNING: OnklP leser om artister som driter seg ut på byen og tenker, det er jo meg, nei det kunne vært meg, men det er det ikke. Han har for tida ryggen helt fri med bra driv via låta Styggen på ryggen. Foto:Nina Hansen.
RYGGDEKNING: OnklP leser om artister som driter seg ut på byen og tenker, det er jo meg, nei det kunne vært meg, men det er det ikke. Han har for tida ryggen helt fri med bra driv via låta Styggen på ryggen. Foto:Nina Hansen.Vis mer

(IKKE FERDIG SNAKKA): - Grattis med en superhit! Du er ikke redd for å bli en posterboy for hele psykisk Helse-Norge, havne med trynet på forsiden av tidsskriftet Psykisk Helse?

- Jo, jeg er litt redd for det, men det var aldri en gjennomtenkt greie. En låt oppsto, og den handlet tilfeldigvis om angst. Det er ikke første låta mi som handler om det, men denne gangen funka det veldig bra. Det var en kompis som jobber på en mentalinstitusjon der det kom inn ei dame som mente dette var hennes sang da, at hun hadde skrevet den, produsert og rappa den. Styggen på Ryggen var hennes nye låt, liksom.

- Du er ikke redd for at du skal begynne å legge bånd på deg selv når som du har blitt «Hele Norges», sånn: Faen jeg har det verset om Atle Antonsen som er feit, men han spilte jo i videoen min? Jeg må droppe den linja om Harald Eia fordi han var jo så kul mot meg på den festen?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.