RYGGDEKNING: OnklP leser om artister som driter seg ut på byen og tenker, det er jo meg, nei det kunne vært meg, men det er det ikke. Han har for tida ryggen helt fri med bra driv via låta Styggen på ryggen. Foto:Nina Hansen.
RYGGDEKNING: OnklP leser om artister som driter seg ut på byen og tenker, det er jo meg, nei det kunne vært meg, men det er det ikke. Han har for tida ryggen helt fri med bra driv via låta Styggen på ryggen. Foto:Nina Hansen.Vis mer

Endelig har OnklP ryggen fri

OnklP synes det er deilig, og endelige, å lese i avisen om kjendiser som har driti seg ut og vite at det ikke er ham selv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(IKKE FERDIG SNAKKA): - Grattis med en superhit! Du er ikke redd for å bli en posterboy for hele psykisk Helse-Norge, havne med trynet på forsiden av tidsskriftet Psykisk Helse?

- Jo, jeg er litt redd for det, men det var aldri en gjennomtenkt greie. En låt oppsto, og den handlet tilfeldigvis om angst. Det er ikke første låta mi som handler om det, men denne gangen funka det veldig bra. Det var en kompis som jobber på en mentalinstitusjon der det kom inn ei dame som mente dette var hennes sang da, at hun hadde skrevet den, produsert og rappa den. Styggen på Ryggen var hennes nye låt, liksom.

- Du er ikke redd for at du skal begynne å legge bånd på deg selv når som du har blitt «Hele Norges», sånn: Faen jeg har det verset om Atle Antonsen som er feit, men han spilte jo i videoen min? Jeg må droppe den linja om Harald Eia fordi han var jo så kul mot meg på den festen?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn