Strømmetips uke 1:

Endelig helg! Grav deg ned i sofaen og strøm disse seriene

Her er årets første strømmetips.

TRAILER: Hvor stor blir konspirasjonen? Oppdag sannheten bak CIA-forsøk, LSD og en mann som stuper i døden. Video: Netflix Vis mer

«Wormwood» (Netflix)

Netflix har huket tak i en av vår tids største dokumentarfilmskapere, Errol Morris, for å fortelle historien om CIAs hemmelige eksperimenter med LSD på femtitallet, og hvordan de prøvde å skjule de fatale følgene det fikk. Serien er en fascinerende hybrid av dokumentar og dramatisering, og medrivende fra første øyeblikk.

«Manhunt: Unabomber» (Netflix)

JAKTEN: TV-serien «Manhunt: Unabomber» har premiere 12. desember, og tar for seg FBIs jakt på Unabomberen, som sendte bomber i posten. Tre personer ble drept og 23 skadet før Ted Kaczynski ble pågrepet. Video: Netflix Vis mer

Jakten på USAs mest famøse brevterrorist er blitt serie. Over 17 år prøvde FBI å fakke den briljante, men mentalt syke Ted Kaczynski, vidunderbarnet som gikk fra å være matematikkstudent ved Harvard og assisterende professor ved Berkeley til å bli en morderisk einstøing i en hytte i Montana. Sam Worthington (Avatar) spiller mannen som fakket ham.

«The Crown» (Netflix)

SESONG TO: I desember kan du se sesong to av «The Crown». Video: Netflix Vis mer

Hadde jeg fått sett sesong 2 av «The Crown» i fjor hadde den utvilsomt dukket opp på min toppliste over årets beste serier. Andresesongen om Elizabeth 2. tidlige år som dronning er enda bedre enn den forrige. Dette er «Game of Thrones» med Chesterfields-stoler, sherry og sigarer, og den soleklart beste dramaserien Netflix har laget.