Endelig helg!

Sleng beina på bordet og kos deg med disse artige snuttene.

Den etterlengtede helga er endelg her! Len deg tilbake i godstolen med en kavalkade av hva som har hendt på Internett i det siste.

Winter is coming Neste uke er det endelig duket for den femte sesongen av den ekstremt populære TV-serien «Game of Thrones». Vi gleder oss!

Denne uka ble selveste Jon Snow dratt med på middagsselskap av komikeren Seth Meyers, noe som viste seg å være en variert opplevelse for alle involverte parter. Se det morsomme klippet øverst i saken!

Og hvis du har glemt alt som skjedde i forrige sesong av serien, har vi løsningen for deg. Gawker har laget en kjekk oppsummeringsvideo som gir deg et overblikk over alle hovedpersonene, hvor de befinner seg, og hva de holder på med. Du finner den nederst i saken!

Da gjenstår det bare å krysse fingrene for at nettopp din favorittfigur overlever den nye sesongen ...

Ikke redd for å rocke Den maskuline mannemannen Dwayne «The Rock» Johnson tok den helt ut i en mimekonkurranse med moromannen Jimmy Fallon.

«Fast & Furious»-stjerna valgte å slå seg løs til Taylor Swifts superhit «Shake It Off». Se den fantastiske innlevelsen hans nederst i saken!

Nabobråk-gåten er endelig løst Lider du av bråkete naboer i leiligheten over deg? Endelig får vi se nøyaktig hva som foregår der oppe. Høres det ut som naboen har en forkjærlighet for å rulle bowlingballer rundt på gulvet, eller stå på rollerblades mens han øver på tamburin? Kanskje er du ikke så langt unna sannheten. Se video nederst i saken!

Kreativ rør-musikk Litt mindre fælt for ørene er det å se en talentfull sjongleringstrupp framføre et klassisk Bach-stykke på trommerør, eller såkalte «boomwhackers». Alltid stas med en ny vri på gamle slagere. Se video nederst i saken!

God helg!