Endelig kommer lyssabel-spillet til Wii

LucasArts «jobber med det».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det store spørsmålet «Star Wars»-fans har stilt seg siden Wii kom på markedet, er når LucasArts ville lage et spill som lar deg slåss med lyssabler med Wii-kontrolleren.

På den pågående «Hollywood & Games»-seminaret i Los Angeles fikk LucasArts-sjef Jim Ward spørsmålet nok en gang, og ifølge Gamasutra kunne han endelig gi et fornuftig svar:

- Vi er i full gang med det, og internt har vi allerede lekt oss med et lyssabelspill på Wii. Det er veldig moro, og vi kommer nok til å se mer av det, sa House til publikum.

Houser fortalte videre at hele konseptet med å bruke en lyssabel på Wii er «på plass! Det kommer noe av dette til høsten - og det blir svært gøy».

Om han refererer til det kommende «Lego Star Wars: The Complete Saga», som gis ut på blant annet Wii til høsten, eller et helt nytt spill, vites ikke.

Teknokyndige «Star Wars»-fans har imidlertid allerede funnet en komplett unyttig - men fascinerende - måte å bruke Wii-kontrolleren som lyssabel, noe du kan se demonstrert i videoen under.

READY ARE YOU? LucasArts jobber nå med et spill som lar deg styre en lyssabel med Wii-kontrolleren. Foto: LUCASFILM / FILMWEB
READY ARE YOU? LucasArts jobber nå med et spill som lar deg styre en lyssabel med Wii-kontrolleren. Foto: LUCASFILM / FILMWEB Vis mer
PRØVER SEG: Her leker «Star Wars»-skaper George Lucas med et lyssabel-leketøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer