Endelig kommer «Mass Effect 2» til PS3!

Årets gladmelding til PlayStation 3-eiere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I forbindelse med spillmessen GamesCom har EA og Bioware nå annonsert at «Mass Effect 2» kommer til Sonys PlayStation 3. Den svært kritikerroste rollespillserien har til nå hatt en eksklusivitetsavtale med Microsofts Xbox 360. Spillet har også blitt gitt ut til PC, men på konsollfronten har det kun vært tilgjengelig på Xbox 360.

Ifølge pressemeldingen vil PlayStation 3-versjonen inneholde «timevis med bonusinnhold», noe som kanskje kan sees på som plaster på såret for ventetiden.

Etter at «Mass Effect 2» ble sluppet til Xbox 360 og PC tidligere i år, har det blitt sluppet mange, nye nedlastbare pakker med innhold til spillet. Det ser ut som at deler, eller alt, av det nedlastbare innholdet vil følge med i PS3-versjonen.

EA sier imidlertid ingenting om det første spillet i serien også vil komme til PS3. «Mass Effect 2» er en direkte oppfølger til det første spillet, hvor spillerne kan importere spillfiguren fra det forrige spillet. I tillegg vil enkelte valg du gjorde i det første «Mass Effect» få konsekvenser for handlingen i oppfølgeren.

I science fiction-rollespillet «Mass Effect 2» tar du rollen som kommandør Shepard i et intenst eventyr i verdensrommet. «Mass Effect 3» er under utvikling, et spill som nok vil bli lansert på PlayStation 3 i tillegg til PC og Xbox 360, sett i lys av dagens annonsering fra GamesCom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer