Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Endelig litt alenetid med PlayStation 3!

Det er en fæl jobb, men noen må jo gjøre den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En av de ytterst få PlayStation 3-maskinene i Norge befinner seg i Nydalen i Oslo, i kontorene til Nordisk Film Interactive.

Der befant vi oss i går, og i nærmere to timer fikk vi leke oss med spillmaskinen som fortsatt er flere måneder unna lansering i Norge.

Hvordan det gikk, kan du se i videoen i saken her.

Foreløpig var det bare tre spill tilgjengelig til testing, «Motorstorm», «Resistance: Fall of Man» og «Genji: Days of the Blade».

PlayStation 3 lanseres den 11. november i Japan, og den 17. november i USA. Vi her i Europa må imidlertid vente helt til neste mars - dessverre, vil vi si etter å ha fått litt alenetid med maskinen.

HØYT SPILL: Vi fikk teste PlayStation 3 et par timer - men skulle gjerne hatt litt mer tid på oss. Foto: HILDEGUNN MELLESMO ASLAKSEN
HØYT SPILL: Vi fikk teste PlayStation 3 et par timer - men skulle gjerne hatt litt mer tid på oss. Foto: HILDEGUNN MELLESMO ASLAKSEN Vis mer
FRISTENDE: Det er tøft å måtte vente i mange måneder på spillmaskinen ...