Endelig påskehelg!

Her er et knippe morsomme videoer for å få fart på feriehumøret.

Vi tar et tilbakeblikk på hva som har rørt seg på Internett den siste tida, og har funnet fram noen av de morsomste videosnuttene.

Blytungt seierstrofé Det er ikke sjelden å se idrettshelter løfte trofeene sine seirende over hodet. Det ville pressen også se den rumenske tennisspilleren Simone Halep (23) gjøre, da hun sikret seg seieren i BNP Paribas Open i forrige uke.

23-åringen var ikke vond å be, men ble raskt overrasket over hvor tungt seierstrofeet faktisk var, og bestemte seg for heller å spare kreftene til Miami Open ... Se den morsomme videoen øverst i saken!

Ikke alle tweets er hyggelige ... Jimmy Kimmel utfordrer stadig kjendiser til å lese slemme tweets om seg selv - til stor fornøyelse for publikum. Og det ble ikke mindre populært da selve Barack Obama fikk lese opp et knippe av de mindre hyggelige tweetsene om seg selv.

På bare noen uker er klippet sett over 22 millioner ganger på Youtube, og er blitt en av de mest populære sekvensene i serien. Se video lenger ned i saken!

Pizza til paven Pave Frans fikk derimot en langt hyggeligere overraskelse, da han kjørte gjennom Napoli i sin pavemobil nylig. Noen ivrige pizzabakere så nemlig sitt snitt til å servere ham en pizza langs veien.

Det falt trolig i god smak hos paven, som for ikke lenge siden uttalte at han ikke lenger kan snike seg ut og kjøpe pizza slik han pleide å gjøre før han ble pave.

- Tuuuuuuut! Dyr er alltid populære på Internett, og den siste tida har ikke vært noe unntak.

Da et bilhorn tutet konstant, begynte folk i Eureka, California å undersøke hvem det var som stod bak. De fikk seg en god latter da de oppdaget at det var en hund, etterlatt i bilen alene, som lå på hornet. Tydelig lei av å vente på eieren.

En mer tålmodig hund derimot, er Fritz, som virkelig sliter med å fange maten eieren kaster mot ham og får både taco og pizza midt i fleisen. Øvelse gjør mester, Fritz!

Unik ultralyd En video som virkelig har vært populær den siste uka, er det unike videoopptaket av ultralyden til Jennifer Cardinals foster. Det er nemlig liten tvil om at det 14 uker gamle fosteret trives godt i mammas mage, da det begynte å klappe i hendene.

Ultralyd-showet ble en gyllen mulighet for de vordende foreldrene til å annonsere graviditeten.

«Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Det var ikke et mysterium, bare fantastisk», skriver moren.

God påske!