Endelig Pils

Historisk på Rockefeller i går: Trønderheltene DumDum Boys og Gluntan spilte på samme scene. Anledningen var at Espen Thoresen og venner har holdt seg unna alkohol i januar. Det måtte feires.

For andre år på rad arrangerte Thoresen sammen med blant andre DumDum-gitarist Kjartan Kristiansen «Hvit månedsavslutning» på Rockefeller i går kveld. Unni Wilhelmsen, Black Debbath, Sanderfinger, DDR og Tolv Volt var også på scenen, introdusert av blant andre Atle Antonsen, Kristopher Schau og Glenn Rodney Skog. -Hvit måned i januar betyr at vi ikke drikker alkohol i januar. Men vi har trukket inn ramadan også, så det er lov å drikke etter solnedgang, forklarer Thoresen.

Ga mersmak

Fjorårets arangement var så vellykket at det ga mersmak. Nå håper Thoresen og gjengen på en årlig tradisjon.
-Kjartan og jeg spiller squash sammen, og legger planer i badstua. I fjor snakka vi om hva vi skulle gjøre for å hjelpe en kompis med uflaks. Sånn ble «Hvit månedsavslutning» født, forklarer Thoresen. Bare Gluntan får betalt for å spille, og alt overkuddet går til «uflaksprisen». Det er pengehjelp til en artistkollega i krise.

Reunion

DumDum Boys hadde en aldri så liten reunion i går kveld, det er over et år siden de har hatt konsert sammen.

-Vi har øvd én gang før kveldens konsert. Vi er ikke noe geriatrisk band, trøkken kommer når vi står på scenen, sier Kristiansen.
Det er morsomt å arrangere happenings, synes Thoresen.

-Vi har booka artister, hengt opp plakater og sørga for å leie Rockefeller og så videre. Vi regner med at vi er tilbake neste år også.

I morgen er han i hvert fall på plass i TVNorge, som programleder i «Mandagsklubben».DRIKKER IGJEN: Kjartan Kristiansen (t.v.) og Espen Thoresen har vært alkoholfrie i hele januar. I hvert fall mens sola har vært oppe. i går kunne de med god samvittighet drikke pils igjen.

DRIKKER IGJEN:</B> Kjartan Kristiansen og Espen Thoresen har vært alkoholfrie i hele januar. I går kunne de med god samvittighet drikke igjen.