Endrer bok etter spørsmål fra lesere

Norgesvennen Cecilia Samartin skulle ønske boka «Los Peregrinos» opprinnelig ble gitt ut slik den gis ut nå.

NY UTGAVE: Cecilia Samartins bok «Los Peregrinos» utgis nå i en ny og endret pocketutgave på Juritzen forlag i Norge. Forfatteren selv liker best den nye versjonen av boka. Foto: Berit Roald / SCANPIX
NY UTGAVE: Cecilia Samartins bok «Los Peregrinos» utgis nå i en ny og endret pocketutgave på Juritzen forlag i Norge. Forfatteren selv liker best den nye versjonen av boka. Foto: Berit Roald / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg våkna til at det regna i dag. Det er veldig bra. Vi har en forferdelig tørke her i California, sier Cecilia Samartin (53) til Dagbladet på andre siden av røret.

Den politisk engasjerte, kubansk-amerikanske forfatteren er det man kan kalle en norgesvenn. Hun har solgt over én million bøker i Norge, og hun har vært på besøk en rekke ganger.

Hun anser leserne fra Norge som sine viktigste lesere, forteller hun. Derfor har hun også valgt å høre på tilbakemeldingene de gir.

Det er blant annet disse tilbakemeldingene fra lesere som gjør at forfatteren nå gir ut en ny og endra versjon av romanen «Los Peregrinos» i Norge.

Den forrige utgaven har et opplagstall på 30 735, mens den nye pocketutgavens opplag er på 5184. 

- Dårlig tid - Jeg setter virkelig pris på tilbakemeldingene jeg får, og samtalene jeg har med lesere. Etter at «Los Peregrinos» kom ut i Norge spurte mange meg: «Hva skjedde med det? Det kommer ikke godt nok fram», sier hun.

Det er en ny pocketutgave av boka som nå gis ut på Juritzen forlag. Forfatteren forteller at det var slik boka er nå den opprinnelig ble skrevet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.