Asap Rocky:

Endrer forklaring i vitneboksen

- Han hadde blod på hendene.

BILDEBEVIS: I dag kom nyheten om at den amerikanske rapperen Asap Rocky (30) er tiltalt for kroppsskade. Disse bildene er en del av politiets bevis mot den ham. Video: Expressen TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM / OSLO (Dagbladet): Fredag er etter planen siste dag i rettssaken mot rapperen Asap Rocky (30), hvis egentlige navn er Rakim Mayers, som sammen med to andre sitter tiltalt for kroppsskade mot en 19 år gammel mann.

Hendelsen fant sted i Stockholm 30. juni, og denne uka har flere av de innblandede fått forklare seg. På planen fredag står blant annet forklaringen til Rockys livvakt, og også de to kvinnene som observerte hendelsen fra MAX, skal i vitneboksen.

Asap Rocky er kledd i svart dress for rettens siste dag.

Den første jenta (18) er ikke til stede fysisk i retten og gir derfor sin forklaring over video. Hun forteller at hun så Asap Rocky gjennom vinduet og at de derfor bestemte seg for å gå ut og ta et bilde med ham.

Det var da de fikk øye på en diskusjon og ifølge 18-åringen skal rapperens livvakt ha ropt på jentene. Blant annet skal han ha bedt dem om og si at guttene skulle la Rocky og følget få være i fred.

Hørte glass knuse

Etter flere forsøk skal de ikke ha kommet noen vei med den fornærmede og vennen. Derimot skal vakta ha fortalt at han blør på hendene, og sagt at han kunne slått mannen, men at han ikke ønsket å gjøre det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer