NRK:

Endrer gullrekka

NRK letter på sløret om fredagskvelden. «Beat for beat» skal blant annet tilbake på skjermen.

TILBAKE: Etter over ett år borte fra skjermen kommer «Beat for beat» tilbake. Her er programleder Atle Pettersen med skuespiller og sanger Karoline Krüger. Foto: NRK
TILBAKE: Etter over ett år borte fra skjermen kommer «Beat for beat» tilbake. Her er programleder Atle Pettersen med skuespiller og sanger Karoline Krüger. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I oktober skrev Dagbladet at NRK ikke hadde bestilt flere episoder av gullrekkas «Beat for beat». Men litt over et halvt år etter kunne NRK bekrefter overfor Dagbladet at programmet skal tilbake på skjermen i høst.

- Vi er selvfølgelig veldig glade for en ny bestilling. «Beat for beat» er fremdeles enormt populært hos publikum etter over 20 år, skrev prosjektleder for programmet, Stian Malme, i en sms til Dagbladet.

NRK var i lang tid stille om hvordan fredagsunderholdningen kom til å bli.

- I slutten av august inviterer NRK til høstlansering. Der vil du kunne få mer detaljer om høstens helgetilbud samt øvrig innhold på radio, tv og nett, skrev NRKs plan- og innholdssjef TV, Elisabeth Mjøs i en e-post til Dagbladet.

Nå har derimot Dagbladet fått oversiktene over hvilke programmer som blir en del av NRKs gullrekke.

Stor suksess

«Beat for beat» ble i fjor erstattet av «Familiens ære». Deltakerne i programmet er kjente idrettsprofiler og deres barn, som selv gjør eller har gjort karriere i norsk og internasjonal idrett.

Programmet ble en suksess i gullrekka på NRK fredager i fjor høst, med over 800 000 seere i snitt per episode. 11. juni startet NRK innspillingen av ny sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer