Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Endte på legevakta

Mira Craig kastet seg fra scenen i god tro på at publikum ville ta imot henne. Det gjorde de ikke, og R&B-artisten smalt i betongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mira Craig varmet opp for superstjernene i The Fugees i et fullsatt Oslo Spektrum i går kveld.

Opptredenens bokstavelig talt største nedtur var da Craig skulle forsøke seg på et «stage-dive» som avslutning på showet.

I ekte Solo-reklame-stil kastet hun seg ut blant publikum, i håp om varm mottakelse.

Da publikum flyttet seg i siste liten, ventet bare et hardt møte med betonggulvet. Det var en forslått og pinlig berørt Mira Craig Dagbladet møtte etter konserten.

Knebrudd

-  Det var jævlig flaut! Jeg har faktisk aldri vært så flau i hele mitt liv! sier Mira Craig til Dagbladet.

R&B-artisten landet rett på knærne, og hadde også smerter i ryggen. Etter det luftige svevet ble Craig fraktet rett til legevakta hvor hun fikk undersøkt hvor alvorlig skadene var.

Artisten var ikke i stand til å gå selv, og måtte trilles i rullestol på vei inn til røntgen.

 STAGEDIVET I BETONGEN: R&B-artisten MIra Craig (22) ville avslutte showet med et «stage-dive» blant publikum. I ekte Solo-reklame-stil flyttet publikum seg i siste liten, og Mira Craig smalt i gulvet. Foto: Frank Karlsen
STAGEDIVET I BETONGEN: R&B-artisten MIra Craig (22) ville avslutte showet med et «stage-dive» blant publikum. I ekte Solo-reklame-stil flyttet publikum seg i siste liten, og Mira Craig smalt i gulvet. Foto: Frank Karlsen Vis mer

På legevakta fikk Mira konstatert knebrudd, og lettere ryggskader. Artisten hinket ut på krykker.

-  Dårlig gjort

-  Jeg tenkte at jeg måtte gjøre noe kult i Spektrum liksom. Derfor kom jeg på den lure ideen om at jeg skulle forsøke et «stage-dive». Da alle flyttet seg falt jeg jo rett i gulvet. Det var kjempedårlig gjort! Men dette var mitt eget innfall, så jeg har bare meg selv skylde på, ler Mira Craig til tross for smertene av hovne knær.

Lærepenge

Hun innrømmer at stuping fra den nærmere to meter høye scenekanten ikke frister til gjentakelse med det første. -  Det går nok en stund før jeg tør å prøve meg på noe sånt igjen, sier Mira Craig til Dagbladet.

Sangtalentet har imponert stort det siste året med debutalbumet «Mira Mira» og singelen «Boogeyeman», har samarbeidet med superstjerner som Wyclef Jean og hip-hop-guruen Snoop Dogg.

«

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!