Engelsk klubb i helga

På lørdag får Oslo besøk av det britiske klubbkonseptet Renaissance, med Steve Lawler som trekkplaster. Vil du være med på vårens klubbeventyr? Delta i konkurransen!

Delta i vår Renaissance-konkurranse og vinn billetter til festen.

Klubbkonseptet Renaissance ble startet i England i 1992, og har i ti år markert seg på verdenskartet med store dj-navn og visuelle effekter. Konseptet har vært på turné over hele verden, fra Bejing til New York.

I fjor ble det arrangert flere Renaissance-fester i Oslo, og etter en lang pause er konseptet nå tilbake. Denne gangen på Sentrum Scene, som kan huse opptil 1500 partyglade mennesker.

Toppnavnet på dj-listen er briten Steve Lawler, som ifølge magasinet Jockey Slut er en av verdens beste DJ\'er. Han skal spille sexy progressiv tribal house, til visuelle effekter transportert direkte fra klubben i England. Lawler er også tilknyttet plateselskapet Global Underground, i remix-serien Nubreed, og i mai kommer det nye albumet «Lights Out».

Før Steve Lawler entrer scenen vil de to norske house-dj\'ene Vidar Kroken og prof Scuba varme opp publikum. I tillegg blir det anledning til å roe seg ned i loungen, hvor Tor O\'love fra Planet Noise skal ha et fem-timers sett med ambient, downbeat og lun musikk. I anledning det celebre britiske besøket deler vi ut billetter til klubbkvelden. De kan du vinne hvis du deltar i vår Renaissance-konkurranse. Vinnerne trekkes fredag klokka 12.00.

Renaissance går av stabelen på Sentrum Scene i Oslo lørdag 20. april. Les mer på hjemmesidene til Renaissance.

RENAISSANCE TILBAKE:</B> Etter flere klubb-besøk i fjor er nå Renaissance tilbake i Oslo. Denne gangen skal de fylle opp Sentrum Scene.
BEREIST BRITE:</B> Steve Lawler begynte for ti år siden å arrangere ulovlige undergrunnsfester i Birmingham. Siden det har han spilt verden rundt, på Ibiza i mange år, før han vendte tilbake til England.