Engelsk skryt til norske Blind Archery Club

Spilte på In The City i Manchester i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I disse dager går In The City, Englands svar på Bylarm, av stabelen i Manchester. Norske Blind Archery Club og The Margarets er to av bandene som har fått sjansen til å vise seg fram for engelsk presse og platebransje.

I forrige uke satte BBC opp en liste over sju artister og band man absolutt burde få med seg under arrangementet. Blant anbefalingene var begge de norske gruppene.

«De lager episke låter som toppes med emosjonelle gitarer og klapping, ikke ulikt Flaming Lips, men med bedre vokal», skriver BBC om Blind Archery Club.

Oslobandet inntok i går scenen på Squares i Manchester. Ifølge bandet gikk det over all forventning:

- Konserten gikk veldig bra. Vi har alltid hørt at England passer godt for oss, men det er samtidig et utrolig vanskelig og kresent publikum. Vi fikk hele salen med på klappelek allerede på første låt, forteller Anders Finslo, tangenttraktør i Blind Archery Club, på telefon fra England.

- Det var rart å komme hit. Vi har gjort masse arbeid i forkant, ringt presse, produsenter, plateselskapansatte og så videre, og folk har blitt nysgjerrige. Vi får gjort litt networking og det er veldig gøy å være her, men det kuleste er kanskje at folk har lagt merke til oss på forhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer