Engelske kultfavoritter gjør comeback med ny trilogi

Gjengen bak «Hot Fuzz» og «Shaun of the Dead».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Etter å ha samarbeidet om én tv-serie og tre filmer, har det britiske trekløveret bestående av regissør Edgar Wright og skuespillerne Nick Frost og Simon Pegg fått en betydelig, og veldig ivrig, fanskare over hele verden.

Etter å ha laget den såkalte Cornetto-trilogien, bestående av «Shaun of the Dead», «Hot Fuzz» og «The World's End», bestemte de tre kompisene for å ta en pause for å gjøre ulike prosjekter i fjor.

Men nå kan trioen være tilbake med nye filmer tidligere enn først antatt. En ny trilogi er nemlig under planlegging, melder The Guardian.

Helt nytt materiale Det er skuespiller Simon Pegg som forteller dette.

- Det kommer til å skje. Vi lagde tre filmer på ti år, og forhåpentlig vil vi lage tre nye i løpet av det neste tiåret, sier han, og legger til at planleggingen av den første filmen har kommet såpass langt at den allerede har fått en tittel.

Alle de tre filmene i Cornetto-trilogien har enkelte tematiske fellestrekk — de er for eksempel også sjangerfilmer som også er komedier om det å bli voksne og å finne balansen mellom å være kompiser og ha et kjærlighetsforhold. I tillegg dukker det opp en Cornetto-is i forskjellige smaksvarianter opp i samtlige av filmene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer