Englands nest dummeste

LONDON (Dagbladet): Melinda Messinger (27) ble kjent fordi hun vrengte av seg en dryppende våt T-skjorte på side tre i avisa The Sun. Den blonde superbimboen er kåret til Englands nest dummeste person. Ikke rart dama har fått eget TV-program!

Melinda Messinger kom på andreplass da det britiske vitenskapsbladet Focus i en opinionsundersøkelse spurte folk hvem de synes er landets minst intelligente person. Fotballspilleren Paul Gascoigne ble kåret til Englands aller dummeste.

Melinda som kommer fra Birmingham, er Storbritannias mest berømte silikon-pinup. Hun ble først snappet opp, og avkledd, av Daily Star, deretter ble den kortvokste jenta kjøpt opp av The Sun. Melinda og hennes kunstige attributter har utvilsomt vært god butikk for down-market-tabloiden.

Da The Sun i et idealistisk øyeblikk erklærte at den såkalte side 3-piken skulle være silikonfri sone, dukket Melissa opp hos konkurrenten. Sun løste dette vanskelige dilemmaet med å vise silikonpupper på en annen side enn side tre. Igjen var Melissa og hennes forparter på plass.

Bimbo

TV-karrieren tok av sist sommer. Da var Melissa ferievikar i et skravleshow på Channel 5. Etter vikarperioden insisterte eierne på å gi henne sitt eget talk-show. Og selvsagt: Melinda tok utfordringen.

Slik ble en TV-suksess skapt. Det til tross for at Melinda ikke kan påstås å være noen stor TV-personlighet. Som oftest slår hun til med favorittkommentaren: «Virkelig?»

Men kjendisene stiller opp. Melinda figurerer stadig i avisene og er en mester i å skaffe seg PR.

Politisk

Melinda Messinger er en meget anvendelig dame. Dagene før fredsvalget i Nord-Irland i mai var Melinda i Belfast. Hun var hyret inn som frontfigur av The Sun. Fordi avisa ønsket å markere håp og optimisme.

Melinda har uttalt at hun drives av penger, og at et menneske trenger penger for å være lykkelig. Nå har den kortvokste baben fått råd til det meste: Hun har kjøpt stort nytt hus, har flott bil og flotte klær.

Britiske menn nærmest sikler når Melinda viser seg på skjermen. The Sun holdt krisemøte da hun valgte å gå offentlig ut med at hun står last og brast med forloveden, Wayne.

Melinda Messinger