Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Englands største festløve

Sir Elton John er ikke selv bare god til å lage fest. Han er også festarrangørers store drøm å ha på fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen andre i Storbritannia er mer populær å ha på fest.

- Elton John er i så mange verdener, og derfor er han kongen på partylista. Han er interessant i forhold til både musikk, film, moter, shopping og fotball - og dermed er det ikke lett å komme unna ham, forklarer sjefredaktør i livsstilsmagasinet Tatler, Jane Procter.

Ikke like vill

Ifølge en oversikt magasinet nylig utarbeidet er artisten den desidert gjeveste å ha på fest, men hovedpersonen selv er overrasket over utnevnelsen.

- Han er langt ifra så aktiv i festlivet lenger, og det er bare et fåtall av invitasjonene han mottar som han sier ja til. Det skyldes hovedsakelig at han for det meste er utenfor landets grenser, men Elton John liker å underholde andre, selv om han også er lykkelig i sitt eget selskap, sier en talsmann for Elton John i en kommentar.

Alkoholproblemer

Det er ingen hemmelighet at etter mange heftige år - med alvorlige alkohol- og stoffproblemer - har Elton John bevisst valgt å holde en lavere profil som partyløve. Men uansett: Av de 250 feiteste festene i Storbritannia det siste året var han invitert til å være med på hele 187.

62 prominente briter pryder lista over de beste personene å ha på fest. Rockestjernen Mick Jagger og hans partner, modellen Jerry Hall, kommer på fjerde plass, mens skuespillerne Hugh Grant og Elizabeth Hurley er på sjette plass. Statsminister Tony Blair og kone kommer først på tiende plass, ifølge Tatler.

PARTYKONGEN: Sir Elton John er nummer én på lista når kjente briter inviterer til fest. Selv har han valgt å holde en lavere festprofil de siste årene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!