Engle-pop

Hun som synger med Eminem er langt mer enn bare hun som synger med Eminem.

Dido Armstrong er lillesøsteren til Rollo i Faithless. Hun har klart det svært få andre engelske artister klarer: å oppnå suksess i USA. Litt hjelp har hun fått av at Eminems hit «Stan», som delvis er bygd på «Thank You», en av låtene på denne plata.

Men Dido henvender seg til et helt annet publikum. «No Angel» er en pen, tankefull og kløktig produsert popplate. Ikke direkte original, men tilstrekkelig annerledes til at den blir lagt merke til.

Det er et skjær av naturbarn og Sinead O'Connor over Didos vokal. Hun kunne sikkert vært en habil folksanger, Dido, men tilnærmer seg heller popmarkedet med denne kvaliteten i bagasjen. Rundt seg har hun flinke folk, som bror Rollo, Youth (The Verve, Crowded House), Will Malone (Depeche Mode, Faithless) og Rick Nowels (Stevie Nicks, Melanie C) . De gir Dido et lekkert, detaljrikt semiakustisk sound med lette, luftige elektroniske lydtepper og smakfulle strykere som legger seg i tørre, poengterte og diskré lag rundt damens delvis distanserte, delvis inderlige vokal. Dette bare understreker de rene og kjølig-vakre sangene hennes med ladede stemninger. Det er pene sanger med alvorlige temaer, som å bli forlatt.

De er litt naive og på grensen til det intetsigende, men hei, dette er tross alt jentepop, og Dido er ekte vare. Hun er både alvorlig og alvorlig flink.

Det er mange av dere som kommer til å kjøpe denne plata og like den.

<B>FLINK PIKE:</B> Dido Armstrong synger pene sanger med alvorlige temaer.