Englene snakker!

Verdenssensasjon fra norsk prinsesse.

Prinsesse Märtha Louise har sammen med Elisabeth Nordeng skrevet «Englenes hemmeligheter», der de kan gjengi direkte sitater fra hva englene sier om mange ulike emner, men mest om kraft, lys og fjær. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Prinsesse Märtha Louise har sammen med Elisabeth Nordeng skrevet «Englenes hemmeligheter», der de kan gjengi direkte sitater fra hva englene sier om mange ulike emner, men mest om kraft, lys og fjær. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 ANMELDELSE: De to englelærerne prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng er tidligere blitt ertet for sine luftige løfter. Noen har ment at det strider mot markedsføringsloven å tilby for salg metoder som skal sette kjøperen i kontakt med engler.

Denne gangen går de enda lenger.

Forfatterne slipper løs sine syv yndlingsengler, og englene snakker selv, i lange, direkte sitater. Dette må være en verdenssensasjon! Ingen har vel før vært i stand til å gjengi englers tanker og utsagn direkte, uansett hvor sterk troen har vært. Men her får vi det.

Slik taler for eksempel engelen Ariel:

«Fargene er i seg selv like viktige, de bare skinner for å minne oss om ulike kvaliteter vi vil ta fram i livet. Slik er det med oss òg.»

Neppe til alle Englene snakker påfallende likt som forfatterne — det samme barnslige, insisterende, gjentagende og formløse språket. Pussig! Veslevoksent og ugrammatisk sier englene Raziel og Ariel i kor:

«Denne foreningen har igjen sammenheng mellom foreningen av himmel og jord i menneskene.»

Her finnes ingen ondskap, ingen mangler du ikke selv kan ordne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer