Engler og demoner

For oss, for folk flest, trengs det et nytt initiativ. Derfor annonserer jeg herved oppstarten av Demonskolen ®.

NIKS, DEMON!  «Har du mistet jobben? Du trodde kanskje at det hadde noe å gjøre med finanskrisen, eller med profittmotivet i bedriften din? Niks. Demon,» skriver artikkelforfatteren. Foto: Lars Eivind Bones
NIKS, DEMON! «Har du mistet jobben? Du trodde kanskje at det hadde noe å gjøre med finanskrisen, eller med profittmotivet i bedriften din? Niks. Demon,» skriver artikkelforfatteren. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så var det på’n igjen - ny runde med engler, lys og selvutvikling. Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har skrevet nok en bok, og ved å henholdsvis lese og skrive denne kronikken er du og jeg med på å promotere den. Og hvorfor skulle vi ikke det? Englene kan hjelpe oss. De finnes i alle religioner. De er vårt kulturelle fellesgods. Riktignok hjelper de noen mer enn andre. Eierne av Engleskolen® har for eksempel blitt hjulpet mer enn de fleste, til positiv presseomtale og det jeg må anta er betydelige inntekter. De har nok sterkere skytsengler enn oss andre.

For oss, for folk flest, trengs det et nytt initiativ. Derfor annonserer jeg herved oppstarten av Ba’al Education®, som på folkemunne nok vil bli hetende Demonskolen (også ®). Til forskjell fra Engleskolen vil Demonskolen bli drevet etter kollektivprinsippet - alle kan kjøpe seg eierandeler, og beslutningene vil bli tatt på demokratisk grunnlag. Bli med på grunnplanet! Men først: Noen grunnleggende punkter må vi være enige om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer