Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Enkel og moro sporting

«Wii Sports» er en artig innføring i Wii-verdenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«WII SPORTS» følger gratis med når du kjøper en Wii, og bedre rekrutteringsverktøy til en spillmaskin skal du lete lenge etter.

Her får du spille fem forskjellige sporter: Tennis, golf, boksing, bowling og baseball. Felles for alle sportsgrenene er at du styrer spillet på samme måte som du ville gjort i virkeligheten - noe som gjør det like lett for bestefar som for seksåringen å ha det gøy med spillet.

DE FLESTE sportene spiller du med Wii-fjernkontrollen alene, ettersom det er mest natulig - her snakker vi om tennis, bowlig, golf og baseball. Når du bokser må du derimot koble til det spesielle nunchuck-tillegget, slik at du kan «slå» med begge hendene.

Boksing er også det spillet du blir mest sliten av, med tennis på en god andreplass. Vanskelighetsgraden er ikke høy på spillet, men noen av sportene er enklere å få til enn andre. Golf, for eksempel, er morsomst når du har fått litt trening.

DET ER EN genial oppskrift, og et sterkt bevis for at Nintendo er inne på noe med bevegelses-filosofien sin. Spesielt når dere er flere samlet foran tv-en, er «Wii Sports» fantastisk moro. Det er forøvrig lenge siden jeg er blitt støl av å spille dataspill ...

image: Enkel og moro sporting
Hele Norges coronakart