MGP 2019

Enorm sikkerhet: Slik skal de sikre MGP-finalen i Israel

Israel er vertsland, og MGP-redaksjonen er i høy sikkerhetsberedskap.

SKUFFET: Alexander Rybak var Norges finalist i Lisboa i Portugal i år. Mange trodde han ville vinne, men kom på skuffende 15. plass. Han skal være med på det norske finaleshowet, men ikke som MGP-deltaker. Foto: Henning Lillegård
SKUFFET: Alexander Rybak var Norges finalist i Lisboa i Portugal i år. Mange trodde han ville vinne, men kom på skuffende 15. plass. Han skal være med på det norske finaleshowet, men ikke som MGP-deltaker. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Publisert

Om tre måneder offentliggjøres neste års norske Melodi Grand Prix-deltakere, og hvilke låter de skal framføre i Oslo Spektrum lørdag 2. mars.

Alexander Rybak blir med, men ikke som finalist.

Årets europeiske finaler går av stabelen dagene før og etter 17. mai - i Israels nest største by, Tel Aviv. Det byr på sikkerhetsutfordringer.

- Liten Israel-motstand

- Det har allerede vært mye snakk om sikkerheten i den europeiske tv-unionen EBU, og vi forholder oss til de retningslinjene som kommer derfra. Enkelte vertsland har større utfordringer knyttet til sikkerhet, og Israel er et slikt land, sier MGP-general Stig Karlsen i NRK.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer