Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ensformig smugletur

Dagbladet.no har testet Smugglers Run 2 Hostile Territory til PS2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Handlingen i spillet er lagt til Russland der en gruppe kriminelle smugglere frakter våpen og andre varer, for så å selge dem videre til rike kriminelle ledere i andre land. Transporthandelen blir ledet av en svært rik russisk general som leder det meste av transporten ut av landet.

Etter en stund bestemmer han seg for å jobbe sammen med en kriminell amerikaner, noe russerne ikke er fornøyd med. Generalen har valgt å ansette to amerikanske smuglere som får 2 millioner for å frakte ulovlige varer og våpen ut fra Russland.

Og her starter oppdraget:

Du skal frakte varene over forskjellig grenser i forskjellige land, mens du møter mange hindringer, som politi og rivaliserende grupper.

Spillets historie er temmelig ensformig. Alle brettene går ut på det samme; følg etter og lever utstyret, pass deg for dine fiender. Andre hindringer som kommer i veien for deg (som minefelt, skyting fra fiender og jordskjelv) kan stoppe deg, men spillet blir fortsatt for enkelt.

Du blir ferdig med brettene på noen få minutter, og det er få utfordringer i spillet som gjør det vanskelig. Det hjelper lite på spillbarheten at du kan låse opp gjemte biler og brett.

Brettene er store, og det er egentlig mer gøy å bare kjøre rundt og unngå å ødelegge bilen din, eller klare å komme deg unna politiet.

Smugglers Run 2 fungerer kun med en analog kontroll og ikke med vanlig kontroller som ganske mange er kjent med.

Grafikken på spillet er svært bra. Du ser pent landskap og pene biler når du kjører rundt. Du ser at delene på bilen din flyr når du krasjer i vegger og trær osv.

Lyden i spillet er helt grei, men kan bli for mye å høre på til tider. Musikken passer for offroad-type-spill, slik som dette.

Multiplayer-mode blir veldig likt destruction derby-spill, som bare er «krasj og kjør omkamp». Men spillet blir fortsatt kult selv om spillemåten er slik.

For de som liker offroad-krossespill, så er Smugglers Run 2 midt i blinken. Hvis du ikke liker det, vent heller på et bedre bilspill en dette.

Her er spillets hjemmeside

Her og her finner du juksekoder.

Hele Norges coronakart