Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Entourage»-gjengen samlet til filminnspilling

- Forhåpentligvis vil den være klar til høsten.

SAMLET: «Let the games begin» skrev regissør Doug Ellin om bildet til høyre som han nylig la ut på Instagram. «Entourage»-gjengen er nå samlet i Miami, og om kort tid starter innspillingen av spillefilmen basert på den populære HBO-serien. Foto: Instagram / mrdougellin
SAMLET: «Let the games begin» skrev regissør Doug Ellin om bildet til høyre som han nylig la ut på Instagram. «Entourage»-gjengen er nå samlet i Miami, og om kort tid starter innspillingen av spillefilmen basert på den populære HBO-serien. Foto: Instagram / mrdougellin Vis mer

(Dagbladet): Etter lang tid med rykter, forsinkelser og forhandlinger er endelig innspillingen av den etterlengtede «Entourage»-filmen snart i gang.

De siste dagene har regissør og serieskaper Doug Ellin lagt ut flere bilder av skuespillergjengen på Instagram, som for øyeblikket befinner seg i Miami der deler av filmen skal spilles inn, ifølge regissøren selv.

- Ikke noe press Serien er løst basert på skuespiller Mark Wahlbergs opplevelser som kommende filmstjerne. Wahlberg har også vært en av produsentene for serien og den kommende filmen.

Nylig gjestet skuespilleren og produsenten talkshowet «The Tonight Show With Jay Leno», ifølge Salon, der han kunne fortelle mer om filmen som snart er innspillingsklar:

- Vi skal filme et par dager denne måneden og vil møtes igjen i april for å fullføre filmen. Forhåpentligvis vil den være klar til høsten, fortalte han til Leno.

Selv om serien er basert på Wahberg og hans venners liv, forteller skuespilleren at han ikke har blitt bedt om å spille i filmen.

- De har ikke spurt meg enda. Hvis de spør meg om å være med gjør jeg det, men jeg legger ikke noe press på dem. Jeg er bare veldig glad for at gutta kommer tilbake, fortsatte han.

Forsinkelser og forhandlinger Det var i november i fjor at det ble bekreftet at det skal lages film basert på den populære TV-serien «Entourage», den gangen skrev Ellin på Twitter at filminnspillingen skulle starte 16. januar.

Allerede i 2010 ble det gitt grønt lys for «Entourage»-filmen, men produksjonen har siden den gang vært preget av både rykter og utsettelser.
 
Et av problemene har ifølge kjendisnettstedet TMZ vært at stjernen i serien, Adrian Grenier, som spiller den fiktive filmstjernen «Vincent Chase» ikke har kommet til enighet om lønn med produsentene.

Serien skildrer fire unge venners reise mot stjernehimmelen i Hollywood, og er laget av HBO. «Entourage» ble sist sendt på NRK3 i fjor høst. 

SUKSESS: Den populære HBO-serien «Entourage» skal snart bli spillefilm. Serien ble sendt fra 2004 til 2011 og har blitt nominert til en rekke priser. Foto: Scanpix
SUKSESS: Den populære HBO-serien «Entourage» skal snart bli spillefilm. Serien ble sendt fra 2004 til 2011 og har blitt nominert til en rekke priser. Foto: Scanpix Vis mer