UNNSKYLDNING:  Vokalist Jesse Hughes i bandet Eagles of Death Metal ber om unnskyldning. Foto: BELGA PHOTO JONAS ROOSENS.
UNNSKYLDNING: Vokalist Jesse Hughes i bandet Eagles of Death Metal ber om unnskyldning. Foto: BELGA PHOTO JONAS ROOSENS.Vis mer

EODM-vokalist ber om unnskyldning

Antydet at ansatte ved Bataclan-konsertlokalet kan ha vært involvert i Paris-angrepene.

Vokalist Jesse Hughes i bandet Eagles of Death Metal ber om unnskyldning etter at han tidligere i uken antydet at ansatte ved Bataclan-konsertlokalet kan ha vært involvert i Paris-angrepene.

- Jeg ber ydmykt det franske folk, de ansatte og sikkerhetspersonalet ved Bataclan, mine fans, familie, venner og enhver annen som har følt seg såret eller fornærmet, om tilgivelse for de absurde beskyldningene jeg kom med, sier Hughes.

- Mine antydninger om at noen tilknyttet Bataclan hadde noe å gjøre med 13. november-angrepene å gjøre er grunnløse, og jeg tar fullt ansvar, sier han videre.

- Jeg har slitt med mareritt uten stans og strevet meg gjennom terapi for å forsøke å forstå denne tragedien og uforstanden. Jeg har ikke vært meg selv siden 13. november, sier Hughes.

89 personer ble drept i angrepet mot Bataclan-lokalet, der Eagles of Death Metal holdt konsert 13. november. I et intervju med Fox Business denne uken sa Hughes at han følte seg ukomfortabel rundt en sikkerhetsvakt som unngikk øyekontakt, og at seks andre ansatte ikke kom på jobb ved lokalet den kvelden.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram