Er 123spill bedre nå?

Vi hørte på leserne og har lansert ny betaversjon. Se den og gi din kommentar nå.

(Dagbladet.no): Dagbladet.no fortsetter oppussingen av vår populære spilltjeneste 123spill.no. Vi fikk masse konstruktive tilbakemeldinger på den forrige betaversjonen, og disse er selvfølgelig tatt med videre i arbeidet.

Konseptet er fortsatt det samme: 123spill.no er stedet der du finner over 1500 gratis spill som både gir deg action, trim for hjernen, kjapp tidtrøyte, kort- og brettspill, sport, motorsport og mobilspill.

Det nye er at det nå blir mye lettere for deg å finne disse spillene, slik at du raskere finner frem til moroa du er på jakt etter eller ikke visste at du var på jakt etter.

Det første som møter deg er de nyeste spillene. I tillegg finner du 12 spill i tilfeldig utvalg, og du får selvfølgelig muligheten til å skifte utvalget så ofte du vil.

Videre har vi lagt på tre topplister på sida (dine favoritter, meste spilte og mest anbefalte), de siste spillene innen hver kategori og en oversikt over de mest populære emneordene på 123spill.no.

Vi har også gjort det lett for deg å anbefale spill, kommentere dem og legge dem til som dine favoritter. Dette gjør du på forsida under hvert av de gratis spillene som til enhver tid ligger der.

Og som vanlig kan du gå rett til spillet ved å klikke på bildet eller linken Spill nå, eller du kan gå innom spillets egen side på 123spill der du kan skrive og lese kommentarer, se lignende spill, dele på facebook og så videre.

Du finner betaversjonen på 123spill.no/beta.

NY BETAVERSJON: Dagbladet.no pusser opp 123spill.no. Nå kan du se betaversjonen på 123spill.no/beta Faksimile: 123spill.no
NY BETAVERSJON: Dagbladet.no pusser opp 123spill.no. Nå kan du se betaversjonen på 123spill.no/beta Faksimile: 123spill.no Vis mer

Si din mening i kommentarene under.

PS: Har du et spill du mener burde vært med på 123spill.no, så send oss en link med begrunnelse til 123spill@gmail.com