Er brett så fett?

Har du lyst til å bli like kul som den flekkete Daniel Franck eller den alltid oppvakte Terje Håkonsen, men uten å bli kald på tærne? Da er Coolboarders 2 noe for deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Her skal du nemlig stå på snowboard. Før du skal ut i løypa må selvfølgelig velge hva slags klær du skal ha på deg, og designe ditt eget snowboard - for du må jo være individuell og spesiell, selv om du sitter alene i et rom og spiller dataspill.

Du skal leke deg i halfpipen, gjøre sprelske hopp og kjøre nedover noen lange bakker mens du gjør triks. Samtidig skal du overbevise dommerne om at du er tøffest i bakken. Dette er sånn halvgøy. Det kan være artig å mestre kombinasjonene og etter hvert kunne imponere tilskuerne stort. Men alt i alt er det mange aktiviteter som byr på bedre underholdning, og da snakker vi ikke om å se på siklende langrennsløpere midt på natta.

En annen mangel ved spillet (den første var at det ikke var gøy nok), er at du ikke blir testa for ulovlige stoffer etter løpet; her kan jo hvem som helst sitte å patte på en joint for å forbedre sin personlige rekord.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer