Er den nye serien fra «Homeland»-skaperne noe tess?

Ukas streamingguide.

Er den nye serien fra «Homeland»-skaperne noe tess?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Denne uka er det litt av hvert å finne av nyheter på de forskjellige strømmetjenestene. Utvalget vi har tatt for oss spenner fra det barne- og familievennlige, til noe av den absolutt groveste humoren som det er mulig å oppdrive på Netflix.

Men først, en helt ny spenningsserie fra skaperne av «Homeland»:

  «Tyrant» Israelske Gideon Raff skrev og regisserte opprinnelig tv-serien «Hatufim» (Netflix) i hjemlandet, en serie som videre inspirerte til mer kjente «Homeland» (Netflix, TV 2 Sumo) i USA.

Nå har Raff tatt med seg «Homeland»-produsent Howard Gordon (som også produserte «24» (Viaplay)) over på en ny tv-serie som tar utgangspunkt i urolighetene i Midt-Østen, nemlig «Tyrant».

Her følger vi følger Bassam «Barry» Al Fayeed, som frivillig har levd i eksil i USA i 20 år - inntil nevøens bryllup gjør at han motvillig vender tilbake til sitt hjemland sammen med sin amerikanske familie.

Motvillig fordi hjemlandet - det fiktive Abbudin - styres med hard hånd av Bassams ikke bare populære diktatorfar - som i utgangspunktet var grunnen til at han reiste til USA. Og ikke overraskende blir bryllupsbesøket lengre enn opprinnelig planlagt ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer