Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er denne sjiraffen Norges største AC/DC-fan?

Vinn tur til New York!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): AC/DC har mange lojale fans i Norge, og nå har vi lyst til å teste akkurat hvor langt den lojaliteten strekker seg. annonse

Vi sitter nemlig på to billetter til en eksklusiv og intim konsert i New York 26. oktober. Flybilletter og hotell har vi også.

Det du skal gjøre er å sende oss et videobevis på at du er en ekte fan. Hvordan videoen ser ut, bryr vi oss mindre om - du kan velge å kle deg ut som Angus Young, synge som Brian Johnson eller rett og slett bare be på dine knær.

Vinnersjansene er like store om du bruker mobilkamera som hvis du bruker profesjonelt utstyr - det er først og fremst de gode og morsomme ideene vi er ute etter.

Men husk at du må være minst 18 år for å delta. Du må også være forberedt på at Dagbladet.no vil vise fram de beste og verste videobidragene i ukene før konkurranseslutt.

Send inn ditt bidrag til denne e-postadressen, eller last opp videoen på YouTube og send oss en lenke. Hvis vedlegget ditt er for stort for e-post, kan du ta kontakt med oss for å få tilgang til vår ftp-server.

3. oktober klokka 12 trekker vi så en vinner, som får ta med seg en kompis eller en venninne til New York.

Konkurransen er et samarbeid mellom Dagbladet.no og plateselskapet Sony BMG, og kommer i forbindelse med bandets nye plate «Black Ice» 20. oktober.

NORGES STØRSTE FAN?: Øyvind Bollingmo vil vinne konsert med AC/DC i New York. Videoen han har sendt inn kan du se ved å klikke på bildet under.
NORGES STØRSTE FAN?: Øyvind Bollingmo vil vinne konsert med AC/DC i New York. Videoen han har sendt inn kan du se ved å klikke på bildet under. Vis mer
image: Er denne sjiraffen Norges største AC/DC-fan?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!