Er det Affleck, Clooney eller Carrey som blogger?

Eller er «Rance» en gedigen bløff?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 29. desember dukket det opp en weblogg der forfatteren hevder at han er en A-kjendis av de store. Under pseudonymet «Rance» skriver han i den første posten:

- Jeg kan fortelle dere hvordan det er å se bildet av seg selv i bladhylla nå og da mens du betaler for dagligvarene. Og det får være tilstrekkelig.

Rance vil nemlig ikke avsløre seg selv, men heller bruke anonymiteten til å berette fritt fra innsiden av Hollywoods kjendisverden. Det har selvsagt utløst en strøm av spekulasjoner på diverse nettsteder.

Affleck-tatovering

«Starsky & Hutch»-stjernen Owen Wilson har blitt foreslått av en annen blogger, men agenten hans har avvist ryktet, skriver Reuters.

Den anonyme redaktøren på Hollywood-sladdersiden Defamer mener det kan være Ben Affleck - en spekulasjon som bygger på en sammenheng mellom en quiz på bloggen til Rance og en tatovering på armen til Affleck.

Jim Carrey, George Clooney, Benicio Del Toro, Matthew Perry eller Luke Wilson, broren til Owen er andre som har blitt mistenkt for å være Rance. Og muligheten for at han bare er en stor bløffmaker ligger selvsagt hele tiden på lur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer