Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Er det da sjømenn leier inn lokale kvinner som kommer og utfører en sånn blåsejobb?

Jarle Andhøy får kjørt seg hos Asbjørn Brekke.

I kveld er det duket for en ny episode av humorprogrammet «Asbjørn Brekke Show» på TVNorge. Kveldens gjester er eventyrer Jarle Andhøy og sexolog Espen Esther Pirelli Benestad.

Brekke er kjent for å by sine gjester på både rødvin og småkaker i programmet, og han sier ikke nei takk til et glass eller to selv heller. I kveldens episode blir det imidlertid enda mer sterkt i glasset, når Andhøy tar med seg Berskerk-rom.

Brekke er veldig nysgjerrig på Andhøys dametekke, og lurer også på hvordan det er når sjøfareren er på land.

- Noen ganger ligger man vel ved brygga i noen dager, og venter fordi det er helt vindstille og man ikke får seilt videre, spør Brekke.

Det kan Andhøy bekrefte, og forteller at det kalles «å vente på været».

- Er det da sjømenn leier inn lokale kvinner som kommer og utfører en sånn blåsejobb?

Andhøy selv var veldig fornøyd med å ha blitt invitert til Asbjørn Brekke.

- Jeg ble invitert på guttas kveld, men så sitter det jo en dame der nå også. Det ble ikke helt som forespeila, men det er bare nydelig, sa Andhøy til Dagbladet før innspilling.

Serien har vært en suksess for TVNorge, og med tre priser for Asbjørn Brekke-show: Gullrutens «Årets nyskapning» og Komiprisene «Beste mannlige tv-artist» og «Beste tv-show», gleder Eckbo seg til en ny sesong med mange spennende gjester.

Med naiv tilnærming og ufrivillige frekke sleivspark i en varm og hjemmekoselig innpakning får Asbjørn Brekke fram nye sider ved sine gjester.