Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er det duket for romanse mellom Saga og Martin?

Fansen spekulerer etter ny teaser-trailer. Advarsel: Spoilere!

(Dagbladet): Mandag er det duket for siste episode av sesong to av den populære serien «Broen» på NRK.

I løpet av de to siste episodene av serien har begge hovedkarakterene, Saga Norén og Martin Rohde, gjort det slutt med sine respektive kjærester.

I løpet av to sesonger har tv-publikummet også blitt vitne til at de to karakterene har blitt stadig mer knyttet til hverandre. Rollene er spilt av svenske Sofia Helin og Kim Bodnia.

Sesongslutt I går ble det lagt ut en offisiell teaser-trailer på Broens Facebook-side for den kommende sesongslutten, der den siste sekvensen har fått spekulasjonene til å svirre blant fansen.

Se klippet over.

På slutten av traileren sier nemlig Martin til Saga «Er du sikker på at det er meg?» og Saga svarer «Det vet du at jeg er».

I kommentarfeltet og på Twitter er det to populære «teorier» om hva dette kan bety. 

Noen påpeker at Saga muligens har pekt ut Martin som morderen, men enda fler tror at det kan være duket for romanse mellom de to, spesielt fordi de begge er nysingle i serien.

- Elsker Martin - Saga sier garantert til Martin at hun ikke kan elske noen andre fordi hun bare elsker en person - nemlig Martin, skriver en bruker på Facebook.

- Kanskje det endelig blir Martin og Saga i sesong 3, men håper vi slipper for mange sexscener med dem, skriver en annen på Twitter.

Hva tror du? Kan det være duket for romanse mellom Saga og Martin? Diskuter i kommentarfeltet.