Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er det egoistisk å la hunden være alene hjemme?

«Det er egoistisk å la hunden ligge igjen hjemme og sture hele dagen mens en er på jobb. Det er ikke ideelt for hunder å være alene over lengre tid, hunder er flokkdyr og trenger å være i aktivitet.

Trude Mostue til Dagbladet

«I dagens dynamiske samfunn er det ikke lett å forutse sin egen livssituasjon inntil 15 år fram i tiden som jo er livslengden for en hund.

Gomle Måsegg

«Mostue sier at bikkja ikke må ligge hjemme mens man er på jobb, og at det å ha hund ikke er en menneskerett. Det siste har hun rett i. Det første er latterlig. Hva mener hun, at dersom man har hund, så skal man være sammen med bikkja 24-7, og alltid holde den i aktivitet?

Mr.MoccaMaster

«Det optimale for en hund

er ikke å ligge alene mange timer om dagen. Jeg er så heldig at jeg har 2 hunder, så hvis de ikke kan være med meg noen plasser, har de selskap i hverandre.

Cecilie Andersen«Mostue er deltids hundeeier og halvveis mamma? Hva med å slutte å være så opptatt av egen karriere og berømthet, og heller bli fulltids hundeeier og hel mamma? Burde kanskje ikke rope så høyt om egoisme?

AnnA

«Går på jobb med god samvittighet da bikkja har bikkjegård og katta ligger i skjulet om dagen. Verken bikkja eller katten lider noen nød, vi lever i et samfunn hvor vi har beveget oss langt fra normalt husdyrhold, og gir dyr menneskelige følelser og behov.

Jegern

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media