Cardi B:

Er det greit å ønske seg mer rumpe?

Det var tross alt en Cardi B-konsert!

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hovedscenen på Kadetten er antagelig den minste Cardi B kommer til å spille i år. Antagelig er det den minste scenen hun kommer til å spille på resten av sin karriere. To måneder etter at hun måtte avlyse konserter på grunn av et litt kinkig fettsugingsproblem, en måned etter at hun slapp sin siste singel «Press». Og bare en uke etter at hun erklærte seg «ikke skyldig» for overfallsanklager i en rettsal i New York, befinner det som akkurat nå er verdens største rapper seg altså på en bitteliten scene ved siden av E18 i Sandvika.

Ikke at det bryr henne et døyt. Cardi B er profesjonell til fingerspissmanikyren og publikum er heldigvis for unge til å styre seg. De er i Sandvika for å feste. Cardi B er der for å lage fest.

I lilla drakt og med rumpa bar, åpner hun med den selvbiografiske «Get up 10». Og fortsetter i et hesblesende tempo gjennom omtrent alle låter hun noen gang har gitt ut. Hver låt kuttes etter litt over et minutt. Noe som både har fordeler og ulemper. Fordel: Alle i fansen får sin favorittlåt. Ulempe: Låta er over fortere enn du kan si strippestang.

Her er det ingen dveling, ingen trivelig smalltalk eller dilldall fra scenen. Selv de rolige allsanglåtene, som nydelige «Ring» er kjapt unnagjort. Til og med når ektemannen Offset kommer på scenen for å gjøre «Clout» sammen med henne, er han kjapt føyset av scenen igjen. Riktignok med en purrende «He's so fiiiiine». Men som Cardi B selv rapper på gjennombruddslåta «Bodak Yellow» fra 2017: «I don't dance now, I make money moves». Dama er jo mer no nonsense enn Angela Merkel!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer