FORTELLER SANNHETEN: Daniel bestemmer seg for å fortelle Melina om at han hadde sex med Mariell, men ettersom penisen bare var «litt inni» mener Daniel at det egentlig ikke var ordentlig sex. Foto: Discovery
FORTELLER SANNHETEN: Daniel bestemmer seg for å fortelle Melina om at han hadde sex med Mariell, men ettersom penisen bare var «litt inni» mener Daniel at det egentlig ikke var ordentlig sex. Foto: Discovery Vis mer

«Ex on the Beach» om sex

Er det sex selv om den bare var «litt inni»?

Når ble det greit å si at penetrering ikke er ordentlig sex?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var penetrering, men det var ikke «sex-sex». Den var bare litt inni.

Det sier Daniel om samleiet han hadde med Marielle inne i luksusvillaen på realityprogrammet «Ex on the Beach».

Når ble det greit å si at penetrering ikke er ordentlig sex?

Dette spørsmålet dukket opp i hodet mitt da jeg satt og så på torsdagens episode av «Ex on the Beach». Daniel hadde først flørta og klina litt med Melina, deretter hatt sex med Marielle, og kysset litt med Rikke, før han ombestemte seg og gikk tilbake til Melina igjen.

Alt dette i løpet av to korte dager.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Dplay Vis mer

Tilbake på en romantisk date med Melina er Daniel, forståelig nok, ganske nervøs for at Melina skal bli sint når hun finner ut at han har «dyppa laksen» i Marielle. Han gruer seg til å fortelle hva som egentlig skjedde, men forteller til slutt at «penisen kanskje sklei litt inn».

Som om penisen lever sitt eget liv, og rett og slett bare sklir inn mellom lårene, og videre inn i vaginaen til kvinnen i senga ved siden av ham. Sånn, helt uten videre.

Jeg forventer at Melina skal fyke i været. Eller i det minste settespørsmålstegn ved forklaringen til Daniel. «Hvordan i all verden sklei penisen inn helt av seg selv?» tenker jeg at hun kommer til å si.

I stedet sitter hun i strandsenga ved siden av ham og nikker forstående. Deretter forteller hun at hun er glad han var ærlig med henne.

Vent, hva? Hva er det jeg ikke har fått med meg her? Mener hun virkelig at det ikke er sex så lenge penisen bare var «litt inni»?

Og om dette er tilfelle, gjelder dette den gemene hop unge mennesker i dette landet?

DRAMA: Tre av «Ex on the Beach»-deltakerne røk i tottene på hverandre tidlig i programmet, men sier de har skværet opp. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

I så fall må jeg, i en alder av 28, kalle meg en gammel, grinete dame.

Jeg tenker på Marielle, som sitter der dagen derpå rundt frokostbordet. De har bestemt seg for å ikke si noe om gårsdagens hendelser, og mens de andre deltakerne spør om det skjedde noe i går, rister de begge overbevisende på hodet.

Selvfølgelig tar det ikke lang tid før ryktene kommer ut likevel. De er tross alt ni deltakere fanget i en luksusvilla, uten annet å ta seg til, enn å prate sammen.

Når det først kommer ut, bortforklarer Daniel det hele med at hun satt oppå ham i «ett kort støt», og at han deretter stoppet hele seansen og la seg i skje med henne. Deretter kan kanskje penisen ha «sklidd litt inn» bakfra.

Det kvalifiserer ikke som samleie. Det er i alle fall ikke sånn han har sex, forklarer han. Foran hele gruppa i huset, som nikker samtykkende.

Og det er her jeg tenner på alle pluggene.

For, hvordan i all verden ville du følt deg om du hadde litt sex med en mann, og han hadde penisen sin inni deg, men likevel forsøkte å prate seg ut av situasjonen.

Eller, for å dra den hakket lenger, hva om en fyr bare «dyppet laksen litt», selv om du ikke ville, og deretter mente det ikke var voldtekt, ettersom han så vidt var inni deg?

Dette er en debatt som fortjener mer oppmerksomhet enn lattermilde solbrune deltakere som nikker bekreftende til Daniels røverhistorier.

Når ble det innafor å le med en fyr som forsøker å snakke seg ut av et soleklart samleie? Vi skal ikke le, vi skal si «Sorry, Daniel, men har du stukket tissen din inn i en dame, så må du for faen stå for det».

Det er virkelig ikke så vanskelig.

EX ON THE BEACH: Vera (88), Leif (92) og Torill (72) så den første episoden av den skandaleomsuste TV-serien «Ex on the beach». Lite visste de at det for det meste skulle handle om nakenhet, utskjelling og alkohol. Se den eldre gardes reaksjoner på det mye omdiskuterte skandaleprogrammet. Reporter: Julie Solberg. Video: Malene Storrusten. Klipp: Emilie Rydning / Malene Storrusten. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer