Durek Verrett

«Er det slik det føles når atomene snur?»

«Prinsessen og sjamanens» prosjekt vil neppe være verken livsfarlig eller livsforandrende for de aller fleste.

KØBENHAVN: Søndag gikk startskuddet for foredragsturneen til Märtha Louise og Durek Verrett, «The Princess and The Shaman», i København. Video: Johannes Theodor Fjeld, Dagbladet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): I konferanserommet i tredje etasje av lokalene til Talent Garden i København serveres det kaffe med melk, og mandelmelk til dem som vil ha det.

Det er søndag, og jeg er i ferd med å delta i Märtha Louise og den selverklærte sjamanen Durek Verretts workshop «Activating Divinity», den første av to i «The Princess and The Shaman»-turneen.

Deltakerne er kvinner og menn i alle aldre. Noen ser ut som de kommer rett fra jobbmøte, andre er iført flagrende gevanter.

På bakerste rad sitter en gjeng tilkneppede journalister og stirrer i telefonene sine. Jeg setter meg på nest fremste rad og stirrer i min egen telefon, for jeg har nemlig et åpent sinn, og skal prøve å delta så langt jeg klarer.

Entertainer

Paret inntar scenen til applaus og jubel. Det blir raskt tydelig at dette blir en heseblesende affære.

Märtha Louises framlegg er strømlinjeformet og virker planlagt, mens Verretts er alt annet. Han er en suggererende formidler, og når sant skal sies en stor entertainer. Det hoppes fra tema til tema i et galopperende tempo, og jeg er underholdt selv når jeg faller av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer