Er det slik du så for deg Christian i «Fifty Shades of Grey»?

Det første bildet fra filmen er her.

ER HAN KJEKK NOK? Jamie Dornan spiller Christian Grey i filmatiseringen av den erotiske boksuksessen. Foto: Universal/Focus features/Facebook
ER HAN KJEKK NOK? Jamie Dornan spiller Christian Grey i filmatiseringen av den erotiske boksuksessen. Foto: Universal/Focus features/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): OK, det damper kanskje ikke akkurat av het erotikk, men det er like fullt det første bildet vi får se fra den kommende filmatiseringa av boksuksessen «Fifty Shades of Grey» (bortsett fra filmplakaten).

I anledning figuren Christian Greys fødselsdag (Grey fyller 28 år i oppfølgeren «Fifty Shades Darker», ifølge E! News) har produsentene bak filmen facebooket et bilde av den nord-irske skuespilleren Jamie Dornan (33) i rollen som den sadistiske milliardæren.

Den tidligere undertøysmodellen, hvis skuespillererfaring stort sett begrenser seg til tv-seriene «Once Upon a Time», «The Fall» og «New Worlds» overtok rollen etter at «Sons of Anarchy»-stjerna Charlie Hunnam i fjor høst trakk seg fra hele greia.

På Twitter, Instagram og den amerikanske facebooksida til filmen er reaksjonene delte - alt fra jubel til hån, mens den norske fanskaren foreløpig har respondert med lite annet enn et «wtf». Hvilket gir et visst håp om at lufta er begynt å sive ut av den grå ballongen her til lands (men trolig handler mest om at det fortsatt er tidlig om morgenen).

På forhånd hadde fansen gitt klart uttrykk for at de helst så en overjordisk kjekkas som Ian Somerhalder, Matt Bomer eller Ryan Gosling i den mannlige hovedrollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer