Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er dette årets kjipeste kjæreste?

Gummihode skremmer vettet av sovende dame. Se video.

||| (Dagbladet.no): Skøyeren kaller seg for «jessewelle» på YouTube og liker åpenbart å lure kjæresten sin. På sin YouTube-kanal har Jesse lagt ut en rekke snutter som gir et lite innblikk i spøkefuglen og hans kjærestes hverdag.

I videoen over, sniker Jesse seg inn på sin sovende kjærestes soverom. Med seg har han et skjeggete gummihode som han danderer i senga på puta ved siden av. Deretter dytter han jenta med en stokk til hun vokner... Se resultatet selv.

I tidligere streker, fyller Jesse kjærestens lufteanlegg i bilen med konfetti og talkum, kaster en levende frosk ned i kjærestens utringning og sørger for at hun aldri kan være sikker å hva som venter rundt neste hjørne.

Men Jesses kjæreste er ikke helt uskyldig. I flere videoer kan vi se jenta ta hevn. Med vekslende hell.

Alle sketsjene kan du se på Jesses YouTube-kanal.

KONFETTI OG TALKUM: Her har Jesse fylt bilens air condition-anlegg med en herlig blanding av talkum og konfetti. Se videoen på Jesses YouTube-kanal.
KONFETTI OG TALKUM: Her har Jesse fylt bilens air condition-anlegg med en herlig blanding av talkum og konfetti. Se videoen på Jesses YouTube-kanal. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling