Er dette Ben Folds på Chatroulette?

Se pianomannen alle snakker om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| På Chatroulette, nettjenesten der alle med et webkamera kan møte andre, tilfeldige brukere via video, lyd og tekst, kan du støte på alt fra plagsomme gutteromsonanister til Aston Kutcher.Og en pianospillende og syngende Ben Folds, om vi skal dømme ut fra Youtube-klippet over.

Det er ikke bekreftet at mannen i hettegenser er Folds, kultartisten som er mest kjent fra trioen Ben Folds Five, men likheten er påfallende. Som G4 påpeker:

Han synger som Ben Folds, han spiller piano som Ben Folds, og han ser ut som Ben Folds.

Da er det er to muligheter: Enten er det Ben Folds, eller så er det en anonym begavelse som likner veldig på Ben Folds. Artisten improviserer tekst, melodi og humor på direkten til sine anonyme chatvenner, som stort sett ser ut til å glede seg over et nettmøte med sjeldent høyt kunsternisk nivå.

Vi har tidligere spurt om Chatroulette er en onainisentral eller en ny, sosial mediemodell. Dette eksemplet viser med all ønskelig tydelighet at en tilsynelatende marginal tjeneste kan utvikle seg i retning det siste.

Det er sånt som dette som får oss til å elske internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.