Er dette en oppsigelse?

Bloggkjendis i Twitter-konflikt med ledelsen.

OPPSIGELSE? Denne meldingen skal sjefen til Heidi Nordby Lunde ha tolket som en oppsigelse. Faksimile: TWITTER
OPPSIGELSE? Denne meldingen skal sjefen til Heidi Nordby Lunde ha tolket som en oppsigelse. Faksimile: TWITTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Heidi Nordby Lunde, alias Vampus, er en av Norges mest kjente bloggere. For to år siden ble hun også debatt- og borgerredaktør i den nystartede nettavisa ABC Nyheter.

Men nå kan tiden hennes i avisa snart være over. Og det - tilsynelatende - på grunn av en twittermelding. Det skriver Journalisten.no.

Ny stillingDet hele startet i forrige uke, da Lunde fikk beskjed om at bedriften skulle omorganisere.

- Det var flere i redaksjonen til ABC Nyheter som ble tatt opp til å jobbe på konsernnivå. Blant annet skulle min stilling ikke bare være debatt- og borgerredaktør, men også omfatte ansvar for alt brukergenerert innhold på ABC Startsiden, samt utvikling, tekniske ressurser, og så videre. Jeg ga uttrykk for at dette var jeg ikke interessert i, av litt forskjellige grunner, sier Nordby Lunde til Dagbladet.

Likevel bestemte hun seg for å se det an. Hun gikk for å rydde pulten sin, og forberedte seg på å flytte én etasje opp, til konsernledelsen. Samtidig la hun forrige onsdag ut følgende melding på Twitter: «har ryddet pulten sin og er snart klar for nye utfordringer!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer