Er dette mannen vi skal sende på AC/DC-konsert i England?

Hvis uenig, send inn en luftgitarvideo av deg selv, da vel.

|||(Dagbladet): Nå tetner det seg til i luftgitarkonkurransen, hvor selve rosinen i rockepølsa er en tur for to til Donington's Download Festival for å se de australske hardrocklegendene AC/DC i levende live.

Konsertbillett, fly og hotell er selvfølgelig inkludert.

Nå har 17 år gamle Simen Fosse fra Honningsvåg sendt oss en video der han midt i det nordnorske havgavet spiller luftgitar akkompagnert av de fagre tonene til AC/DCs «Highway to Hell».

Men det er enda ikke for sent å gi Simen Fosse og de andre lufthitarheltene vi har mottatt videoer fra litt konkurranse.

Det store spørsmålet er da: Kan du hoppe rundt med luftgitaren som Angus Young? Eller er det et helt annet band du rocker til?

I tillegg til England-tur, har vi også to billetter til den utsolgte AC/DC-konserten på Valle Hovin i Oslo den 30. mai, i tillegg til signerte postere og masse annet snacks.

KAN DU DETTE?: Hvis du kan hoppe med gitaren slik som Angus Young - send oss en video av det! Da kan du vinne kule premier. Foto LILLEGÅRD/HENNING Dagbladet
KAN DU DETTE?: Hvis du kan hoppe med gitaren slik som Angus Young - send oss en video av det! Da kan du vinne kule premier. Foto LILLEGÅRD/HENNING Dagbladet Vis mer

For å stikke avgårde med noen av de nevnte premiene må du finne frem mobilkameraet, eller et vanlig kamera, og filme deg selv mens du rocker vilt på luftgitaren med favorittlåta di i bakgrunnen.

Videoen din må være sendt på epost til oss innen 20. mai klokken 16.00.

Det vil si at du må raska på om du vil se heltene dine i levende live.

Det har ikke noe å si hvordan du angriper oppgaven - kreativitet belønnes - og du må regne med at vi i Dagbladet kommer til å vise frem de verste og de beste bidragene i ukene før konkurranseslutt.

Konkurransen er et samarbeid mellom Dagbladet og Sony Music Norge.

Du må være over 16 år for å delta i konkurransen, og hvis du er under 18 år - ja, da må vi ha tillatelse fra foreldrene dine til å legge ut videoen din på Dagbladet.no.