Er dette Norges dyreste Cola-bokser?

«Senkveld»-krusene har fått selskap av Cola-bokser i kveldens sending. Verken TV 2 eller Coca-Cola vil si noe om prislappen for den eksklusive plasseringen.

BIEBER OG COLA: Under torsdagens innspilling på Chateau Neuf var det to elementer som gjorde sin «Senkveld med Thomas og Harald»-debut: Justin Bieber og to brusbokser fra Coca-Cola. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix
BIEBER OG COLA: Under torsdagens innspilling på Chateau Neuf var det to elementer som gjorde sin «Senkveld med Thomas og Harald»-debut: Justin Bieber og to brusbokser fra Coca-Cola. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oppmerksomheten rundt popartisten Justin Bieber har nådd stratosfæriske høyder det siste døgnet, etter at 21-åringen gikk av scenen etter kun én låt på Chateau Neuf torsdag kveld.

Men før Bieber «rømte» landet rakk han å besøke «Senkveld med Thomas og Harald», der han tok sit-ups med Thomas Numme, ga en «bro fist» til Harald Rønneberg og framførte flere akustiske låter.

Mens dette pågikk sto en Cola- og en Cola Zero-boks strategisk plassert på programlederpulten.

Kommenterer ikke prislapp Espen Barås Bye, konsept- og sponsorsjef i TV 2, forteller at brusboksene sto framme under hele innspillingen av «Senkveld med Thomas og Harald», inkludert delen av innspillingen der blant andre Bjørn Kjos og Mariann Hole var gjester.

- Hvor mye har Coca-Cola betalt for denne plasseringen?

- Det kan jeg dessverre ikke kommentere. Vi har en kommersiell avtale med Coca-Cola, som er konfidensiell.

Dermed vil kveldens «Senkveld»-sending være merket med en «P», som signaliserer at programmet inneholder produktplassering.

- Hvor mange seere forventer dere til kveldens sending?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer